New Black presenterar: PETTER – EFTERFESTERNA

18/08/17

New Black presenterar: PETTER – EFTERFESTERNA

Sveriges bästa dj:s och hemliga gäster!

År 2018 markerar året för Petters 20-årsjubileum som artist. Detta firas med fem konserter under fem dagar på Kägelbanan i Stockholm. Petter har med hjälp av New Black satt samman fem efterfester för att förlänga er kväll på Södra Teatern. Hemliga liveframträdanden från välkända ansikten och musik från Sveriges bästa dj:s står på schemat. Missa inte!

Onsdag @Södra Bar 22–01
TKND, Alex Urombi & Tina Misaghi, Taro
Live: Hemlig gäst

Torsdag @Södra Bar 22–01
Luwam Zeru, Shewit, Yung Elias
Live: Hemlig gäst

Fredag @Kägelbanan 22–03
Sugarcane, Dj Jônes, Dj Crona, Amir Sela
Live: Hemlig gäst

Lördag @Kägelbanan 22–03
WillRock, Mack Beats, Safari Sound
Live: Hemlig gäst

Petter släppte sitt debutalbum Mitt sjätte sinne 1998, sedan dess har det blivit nio skivor till, böcker, flertalet föreläsningar och otaliga konserter. Året inleddes med nya singeln Toppen av ett berg som är ett samarbete med Madi Banja, och just nu är Petter högaktuell med låten En grej i taget som han gör tillsammans med Mapei.

I början av maj inleder Petter sin turnésommar i Stockholm och i slutet av augusti blir det ett kärt återseende i huvudstaden då han tar över Mosebacketerrassen för att sammanfatta sina 20 år som artist och textförfattare genom att bjuda på fem kvällar i rad den 22–26 augusti. Respektive kväll bjuder på olika resor genom Petters karriär där första kvällen tar avstamp i nuet och den sista gör en tidsvurpa tillbaka till året då allt började.

Onsdag 22 augusti: 2017–2018
Torsdag 23 augusti: 2016
Fredag 24 augusti: 2011–2015
Lördag 25 augusti: 2004–2010
Söndag 26 augusti: 1998–2003

0