New Black, Tjoget, Expo & Göran Kling presenterar: Kärleksfesten

18/09/09

Sommaren är kort, sa någon som inte visste något om sommaren 2018. Den var lång och fylld av sol, bad och kärlek. Nu går vi mot mörkare tider i fler avseenden än bara solens timmar på himlen. Just därför vill vi ta tillfället i akt att fira kärleken och den ljusa och positiva framtid vi aldrig får ge upp hoppet om!

New Black och Göran Kling släpper ett limiterat samarbete bestående av t-shirts och  smycken. Alla intäkter för tishorna, smyckena och det valfria inträdet  går oavkortat till Expo. Utöver detta donerar även Tjoget 10% av vinsten från Kärleksfesten och Kärleksbrunchen till Expo.

Expo granskar, dokumenterar, analyserar och upplyser om intoleranta, rasistiska och högerextrema grupper och idéer för att stävja dess inflytande i samhället.

Stort tack till alla som firade kärleken med oss inatt!

Tid: 23.59-03.00

Plats: Tjoget (T-Bana: Hornstull)

Inträde: Valfritt belopp till Expo (swish nr: 123 2710 259)

DJs: Noshin Davarasl, Evyn Redar, Tina Misaghi & Alex Urombi och Philip Hördegård

Live: STOR

Tal: Ardalan Shekarabi (Sveriges Civilminister)

 

0